me like vita converse

svenska nurå, helt ok!
en lektion kvar sen drar jag på stan med några bruuuudar! Är på jakt efter en kofta och kanske ngn fin ring?
Passar på att skriva nu för jag har lämnat datorn hos älskling...lika bra typ.
onsdag blir det typ att fara till UMEÅ med mor och far. nä nu ska jag skirva klar uppgiften. Ikväll ska jag TRÄNA, wiho längtar!


happy=)


nu ska jag snart lägga mig i sängen med älskling, väntar bara på att filmerna ska laddas klart.
är helt slut efter jobbet, lek och bandy med johan och hans små syskon. har också insett att jag MÅSTE kolla upp min armbåge..
SOVGOTT!

vi fyra



nu har jag just ätit mammas pizza och ska snart ta cykeln till Julle och spendera kvällen med hon Ameli och Cissi!
jobbet gick helt okej idag, tvär for upp på travet för att se pollen springa och det gick super. Laddar hem 17 again som jag hade tänkt somna till inatt eftersom att jag inte har älsklingen vid mig.
nu ska jag iväg och ha en himla nice tjejkväll!!! men värdens bästa brudar!

orki

är less på att blogga, vad gere eg??
har varit förkyld alldeles för länge nu, och har inte mycket till ork. har lovat jobb idag/kväll så ska snart börja dra mig, lyckades också byta till mig ett pass på lördag, kändes bra DÅ men inte NU...
ska försöka få lite slingor i mitt hår ikväll men mammsen lät inte övertaggad men äcsh.
vädret är toppen och nu ska jag ta min första moppe tur!


det går bra nu kompis det går bra nu.

har kämpat mig igenom den här dagen, känner mig inte alls pigg. iaf ttrevligt att träffa birdzen igen. har fått nytt schema, kortare måndagar och sovmorgon på onsdagar. lovley!!
eftersom att jag inte var så pigg ikväll så blev det inte att träna, typiskt att man ska vara sjuk.. Har istället sytt in ett par jeans och lite andra små saker. tog en snabbis ner på stan med Adde och har hittat en rå fin jacka, militär grön. det är rätt hett nu va??


skoooter!



Min dag har varit superduper! vaknade tidigt i morse, eller blev väckt av att johans pappi var övertaggad på skoter. han fick med sig sin son på det spåret och till slut så var vi ute. nästan pinsamt att säga men det var alltså min första tur i år..inte OK. och det lär nog bli den sista om vädret håller i sig=)
låg ute och solade en stund sen gick vi in och åt nudlar och mulit=D typ halv 5 så drog vi till Kåge och käka pizza, busa med småbarnen. sen var johan tvungen att se Luftslottet som sprängdes, han orkade inte vänta till lördag. v
och nu ligger jag här med en kliande och tät näsa..får se om jag är bättre till imorn!










lördag






hihi fin kyl va?!?!

sitter äntligen hos älskling!! båda är småsjuka så vi kommer bara att chilla och se Linas kvällsbok

love



det handlar om att ge någon sig själv till utan att tveka en sekund, och att andas genom varandras munnar!!

TVÅ TRÖJOR SÄLJES

har just kommit hem från ett spinningpass. från och med nu börjar nya livet, vet inte riktigt hur många gånger jag sagt det men nu ÄR det på riktigt!
ska ta något att äta sen ska jag på stan med min kära siz♥



 JC, stl S. använd 1 gång!! 150:- tror ny priser var 299:-



Monki stl S. Andvänd 1 gång. 100:-  NY: 200:-

Maila [email protected]


hihihihih

springa eller gå??
kan inte bestämma mig, blir nog bara att gå. orka AIK, kan ni inte bara vinna!

believe that the sun will shine tomorrow



Kom just hem från Malå, blev en dag senare eftersom att vi missa bussen i söndags...
Har iaf haft det superbra, inte så himla bra väder men hade ju älsklingen vid min sida hela tiden.
Pappa gick just ner på Olles, jag orkade inte följa men tror att jag ska ut och gå och sen ta en sväng dit och kolla AIK.


happyyy



jag har sovit hur gott som helst, men tydligen skrikit som en gris. bussen går kl 15.00 och jag har typ packat ett underställ. borde kanske sätta fart?
hur som helst så är jag borta till på tisdag. Nu ska jag ta en bit av tårtat jag gjorde igår och sen kommer mamma och pappa hem från Hjoggböle med pepparsås:D:D:D:D

världens underbaraste!!!





min dag har varit superduper. en snabbis ner på stan i det rå bra vädret sen hem och fixa. när älskling kom så åt vi potatisgratäng och fläskfilé!! gick ut på en promenad och nu har vi just ätit vit chockladkladdkaka!!! första gången jag gjorde den och den var verkligen hur god som helst!!!
Nu ska jag mysa med världens finaste, min bara min Johan. Imorn tar vi bussen till malå! läängtaa!

elisfis


massor av tjejsnack med bästaste Elis igår, vi var duktiga och klev upp 10. Vet inte vad som händer nu, men jag ska iaf baka och sen ner på stan en sväng. Johan kommer hit efter jobbet och då blire gomat och mys. Vi firar 8 månader idag(L)


Hjoggböle!



det är lov och mitt liv är på topp. Igår var hjärtat här, vi såg AIK, lurade varann=]..åt påskägg och jag sov som vanligt. klev faktiskt upp vid 10 idag, och vid 1 så var jag i Hjoggböle och skotta snö. Pappa ska flytta dit 1 Maj och då hänger jag nog på. Men vad hände med att det är hur mycke snö som helst?
Nu kommer snart Elis och gör mig sällskap inatt=D

loooooooooooooov!!!!!!





underbart!

RSS 2.0