hemma i underbara Hjoggböle!

sitter hemma i underbara hjoggböle nu. jag älskar det!
stockholm har varit kanoners! blev bjuden hem till moster idag på tacos och kladdkaka.
har köpt FINA grejjer och imorn drar jag med hjärtat till PITEÅ och PDOL. har typ varit små deppad eftersom att jag inte tänkt fara osv men då skulle johans mami lix upp med husvagnen och campa SÅ VARFÖR INTE lixom!
sitter och lyssnar på kent och the sounds. jag tror det kmr bli great! nu ska jag ut till stallet och till min älskade fina häst. KRAM ps. bilder kmr när jag har ork å Tiiiid!

regn

idag har det varit regn hela dagen och nu har det börjat åska...lyckat!
efter tre dagar på stan så kände vi för att göra ngt annat hade tänkt ta en båt till ngt fint ställe men inte så trevligt med regn. så vi har faktiskt haft en dag/stund på slottet. trodde att jag skulle dö av tristess men jag tyckte typ att det var intressant. galet fint iaf..
sista kvällen och natten på hotellet, vi ska nog snart fräscha till oss lite och fara och äta. är halvnöjd med shoppningen men har ju lite kvar imorn...skulle dock köpa nya connisar men hittar inte dom jag vill ha!! måste nog best. från usaaaa.


laxwrap igår till lunch! typ godaste ever!


VARFÖR

varför regn??? det skulle ju vara AS varmt idag..men tydligen inte. blev otroligt otaggad..
åkte fittfall igår, en underlig känsla! mitt hjärta är bäst.

en häslning till engevad. I miss u!


grönan!

nu har vi just kommit hem, har varit på stan och ska nu vidare mot grönan.
träffade en as läskig fågel igår på hemvägen......jag måste övervinna min rädsla men hur lätt äre??
imorn blir det fjäderholmarna och en sväng förbi medborgarplatsen. SEE YOU

sängen

nu ligger jag äntligen i sängen, eller inte äntligen men ändå. är så slut som man kan bli! Har haft en riktigt bra första dag här i huvudstaden, har shoppat lite men vi har mest gått omkring och skrattat och varit små fllummga..
nu ska vi se lotta på liseberg sen van veeteren.
som ett otroligt stort plus på allt så blev det seger för pappa och kulan! bara för bra!

allt löser sig

jag och älskling har äntligen kommit fram till hotelet, fint:) klev bara upp halv 5..är typ död. nu ska vi försöka ta oss upp och dra oss in mot stan. först blir det cheese på donken! typ 20m härifrån!
onsdag=27+=fjäderholmarna!


ibland

ibland tror jag att hela världen är emot mig. suck!

-

söndag och regn. jag som hade tänkt pressa! buhu. trästocks i fredag var niCe träffade mycket trevliga folk! dock aningen kallt. idag ska jag packa och imorn far jag bort i 4 dagar med världens finaste. det kommer bli 3333vligt värre! har inte träffat mamma och pappa på 10 dagar och det kommer hinna bli 15 lite saknar jag dom ändå. det är ca 4 veckor kvar av sommarlovet, har skymtat mitt schema lite och det gillas inte. men det värsta är att om ca 3 veckor flyttar adde, världens bästa syster. Hur ska jag klara ett år utan fina syster. ett litet plus är att det lär bli ngn stockholms resa för att hälsa på. har åxå hört ngt om att en utlandsresa är på gång. bara att hoppas!







love u!


hehe inga bilder på addes dator..

nu är jag klar för kvällen och ska snart börja bege mig ner mot trästock där ISSA väntar hihi- kommer bli kanoners! nu är det helg och jag är ledig, Skönt!! ska inte göra ngt förutom att packa till Sthlm, bara sola.
har på mig min nya ring...har inte bestämmt mig för den 300kr!! nog för den är äkta men ÄNDÅ. tänkte bara säga att det är ingen vanlig dag idag, för det är CISSIS födelsedag! hare bäst där du är!

två dagar

Var ute med Johns flotte igår, super trevligt. Blev grill, bad osv! älskar sommaren.
Har just kommit hem och gjort klart allt i stallet, blev 5a idag med Kulan. han är så bäst iaf!
ikväll blir det isäng tidigt! två jobbdagar kvar, trästocks och sen huvudstaden. imorn kommer Cissi till skell som jag saknar den bruden...Om jag har tur så kommer Elis och Sebbe och sover här så slipper jag sova helt själv i detta läskiga hus. hehe fick bli lite mobilbilder igår. KRAM




det har blivit kortare!

 

har klippt mig lite till, är helt klart nöjd. senare blir det mest troligt ännu mer och kanske en liten polisong?
annars så har jag klarat av en till jobbdag, är ledig på onsdag och då äre även tävling. blir kanske en sväng till Bureå med hjärtat ikvälll för att äta glass! puss

- söndag

igår kom Elis hit vi hade trevligt med chirre och film. vi sovde ut till 12 och det var grymmt skönt! var länge sen..
har solat och chillat hela dagen, varit ut en tur med kulan och har just kommit in från ett träningspass hehe har skaffat en ny tränare, Johan. Han kör skiten ur mig..
nu ska jag gå och lägga mig, imorn väntar jobb!






just nu



klämmmmackisar med hjärtat och syster.
mamma och pappas bil gick sönder i Umeå, lyckad resa. hehe dom är borta i 10 dagar, rätt länge ändå!
just ja, åt suring till middag! SUPERGOTTT

det är ju faktiskt sommar!

såg att jag inte skrivit sen lördags...men händer inget speciellt nu. Jobbar och tränar. Jobbar lördag också..ledig söndag sen en vecka till och sen drar jag och hjärtat till sthlm i 5 dagar=)
ikväll skulle jag nog hitta på ngt med Elis tror jag:)

   

lördag


favvo

svettsvettsvett..eller hur?
har varit och letat cykelbyxor överallt, tkr att mina är förkorta men såklart slut!! Så vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll...biljett är iaf kirrad. nu väntar jag på att hjärtat ska komma hit. Vi ska väl mysa sen ner och äta på stads sen hem och göra oss klara sen ner igen. Var i Lycksele igår med Kulan kom 2a och är underbart nöjd. Ska ta mig ngt i magggen sen kolla ut nå kläder till ikv. SES IKVÄLL!


pz

försöker sola men det kommer äckel moln hela tiden, är blekast i världen och känner mig stressad. pappa har lovat att fixa biljett till stadsfesten på lördag till mig och baby men vet inte hur det går med den sak
annars så har jag inte alls gjort mycket. färgat håret har jag iaf hunnit med. imorn ska jag nog ta mig till kåge och bara sola hela dagen! fredag bär det av till Lycksele med Kulan, vi jagar seger hihi;)
ADDE vi ska äta räkmacka till middag idag så skyll dig!! hjoggböle is the shieeeeet!





news

sitter och väntar på att elise ska komma:)
det var tänkt att vi skulle chilla vid poolen men vart har solen tagit vägen? bäst för den att den snart kommer fram. Ikväll är det tävling, första gången med Kulan. Har inte så himla höga förväntningar iaf.

 







NAE

hur vore det om man skulle ta på sig nå vettiga skor och he sig ut och träna lite ist för att sitta här och glo på nån konstig apparat!
Man svimmar väl mest troligt av värmen? alla försvann då bara helt plötsligt härifrån.


jag kommer sakna dig!

VET INTE RIKGITGT VAD PROBLEMET ÄR MEN NÄR JAG BLOGGAR FRÅN MOBILEN SÅ ÄR DET BARA STORA BOKSTÄVER, OSTÖRANDE! GÅRKVÄLLEN VAR 3VLIG MÅ JAG DÅ SÄGA. VAKNDE MED JOHAN OCH VAR SNÄLL ATT STÄDA HANS RUM. HAN FAR SNART TILL KÅGE OCH DET GILLAS INTE, ELLER JO MEN DET FINNS INGET BÄTTRE ÄN ATT HA HAN 5 MIN IFRÅN MIG...TÄVLING IMORN OCH JOBB PÅ TISDAG SNART STADSFESTEN. TIDEN GÅR FORT! CA 3 VECKOR KVAR TILL STOCKHOLM. LEV LIVET!      

sommmar!!

äntligen sommar!!
sitter och väntar på att hjärtat ska komma, vi har varit tillsammans i 11 månader idag. Blir nog att fara till Gammla kväll med en massa folk grilla, spela volleyboll och umgås:) blir super!




jag älskar dig så obeskrivligt mycket. det är dig jag lever för!!


sununnunu

är något som inte är rätt med min kropp, orkar ingeting typ. jag och älskling ska bara sola och slappa vid pooolen idag och ta årets FÖRSTA dopp!
förre* Cissi, det var 9:onde jag skulle till lycksele!!!!! inte 23:]
ska faktiskt ta några bilder på det jag shoppat senaste tiden. njut av solen!


blixtar och dunder

det känns som om att sommaren är slut snart, rå läskigt!
eclipse var iaf riktigt bra! bäst var nog ändå att träffa brudarna. stan igår, fick med mig rätt mkt ändå. men det kmr ju in ny lön varje månad så varför inte?
ska snart hoppa in i duschen och sen ta bussen in till stan och vara med Cissi och Oliv. fett nice!
ikväll ska jag nog se fotboll i vallen och ta mig en ridtur. SEÈE YOU

RSS 2.0