värme

mina fötter är pårikt helt döda. jobbet gick bara fint idag, dagen gick snabbt. hann förbi stan och köpte ett rå gulligt linne och la av två par skor, hur snygga som helst!
nu ska jag bara ladda batterierna för inatt äre ju ECLIPSE med favvo brudarna!! vet dock inte hur jag ska hålla mig vaken..
imorn ska jag och Johan på stan, ska shoppa!!! vill ha massa fina sommarkläder. men lär väl inte hitta ngt..
onsdag kommer lyckselebruttan hit! äntligen!
snart kmr Adde hem och då ska vi se fotboll. puss


Hhaah adde och alle som clowner!!


just live your life



allting rullar på, jag har haft två lediga dagar och det är lovley. Jobbar imorn sen är jag ledig till på lördag.
Idag har jag bara slappat och varit inne på banan med Kulan. Gick super bra!!
fick fin besök av Sandra också, tittade förbi in i stallet.
Igår myste jag med baby och for förbi en snabbis på stan med mammi. Hamnade senare under dagen sittandes på akuten med uppsvullen hals...tog en pytte pytte liten bit äpple sen vare tjockt i halsen. läskigt!
blir att gå i sängs tidigt ikväll och hoppas på att världens finaste pojke kryper ner breve mig.

we are alright

hade en riktigt trevlig midsommar!!
elis får stå för bilderna:) hihi är inte på nå vidare blogg humör..
ska ut i stallet och packa grejjer sen vidare in mot stan och travet!


hihi en liten sidecuuttt



hihi blev en liten sidecut, dock för lite..skulle känna mig för och det känns för mesigt. ska tillbaka ngn dag i veckan så får hon ta lite till. Snart kommer baby hit med blondering!! glömde köpa idag så han köpte åt mig så jag hoppas att det blev rätt! ledig imorn och jobb 16.00 till typ 00.00? eller ngt sådant på lördag. hjärtat jobbar med mig så jag ska nog överleva plus att det är trav osv. mkt nice!
imorn äre midsommar och känner mig inte överdrivet taggad, är sjuk. börjar iaf kvällen med Elise, Sebbe och Johan. Det blir gomat osv hos elise sen vidare! snart kmr pappsen hem med gravad lax, jag ska vräka i mig!

rainbow

är helt slut idag, var själv på jobbet 9.15-17.00 det tar på krafterna. sitter död i soffan nu, väntar på att tiden ska gå så att hjärtat kmr hit...
igår när jag cyklade till Johan så fick jag syn på värta fina regnbågen, eller just när jag kom fram. vackert.
ska ut och röra på mig. SEEU


 


första dagen

första dagen på jobbet avklarad:) gick helt utmärkt, tisdag, onsdag, torsdag och lördag kvar. Sen ledigt i typ två veckor!!! Fick hem en ny häst igår, Querido. Hur fin som helst! ska ut på första ridturen nu...hoppas jag överlever.
Sen blir det nog att ta cykeln till baby och sova där. Tävling på lördag med Black Sid, sista loppet som går 00.00..toppen!


klippning på G

trivs verkligen inte i mitt hår plus att det är risigast i världen. jag vill ha långt hår men det går ej så bra för det växer aldrig, och därför måste jag klippa mig. känns som jag alltid har kört på samma, snelugg och uppklippt. Trivs nog egentligen bäst i det men vill ha ngt annat. Funderar på köra en liten sidecut. har haft lite så förr men inte alls så värst mkt, vågar man?







söndag.

Äntligen uppehåll!! Vad hände med sommaren? bara regn regn och regn.
Idag har jag inte tänkt göra mycket, ska ut i stallet och pyssla sen kommer nog hjärtat hit. ska försöka ta mig ut och träna lite. Igår efter vi sålt godis på Joypeak så for jag och elis till bureå och såg bröllopet. Sen kom Sebbe och då for vi till mig i hjoggis, åt tacos och glass och låg mest i soffan hela kvällen.
Hoppas att Adde kommer hit snart åxå!!


alldeles underbart.

Nu har jag just kommit hem från Båtvik. Kom dit igår kväll och har inte gjort annat än lata mig. Hjärtat har målat lite på stugan och jag har mest tittat på eller vilat i soffan. Hans gulliga mormor har proppat i oss en massa gosaker så nu börjar hårdträningen! blev kalas idag också eftersom att hon fyllde 70år! GOGOGOGO middag på nå gästhus i Byske. Ska gå och sova nu, ska upp tidigt imorn för har lovat att stå i kiosken på Joypeak, som tur är så ska Elise med och göra mig sällskap. det blev lite mobilblider iaf=)



love♥


äntligen



äntligen en sommardag! hade ställt väckaren på 9 och jag klev upp dirr. Har hunnit med stallet och städat lite. hade lovat pappa att klippa gräset men gräsklipparn är sär så blir nog inge av. har försökt med att sola också men det går inte alls bra, för just när jag lagt mig då går solen i moln. ska nog snart ta moppen till bureå och vara med Elis. Ikväll ska jag till johans stuga och mysa med han och hans momme. imorn äre 70års kalas. SEEE UU

vägstädning





har just kommit hem från vägstädning..inte alls någon hit att plocka skräp efter Burträskvägen. Speciellt inte i converse!! Imorse fick jag upp Johan ur sängen före 12 och det är typ bra gjort, solade lite på studsmattan sen tog vi en buss in till stan=)
Igår hjälpte han mig att sätta upp en spegel och lite saker i mitt rum, bara bäst. Imorn ska jag kanske med Elise och se Vårshowen i Bureå och sen på kvällen blir det Byske. Tävligen gick super blev en tvåa för Tilly och en Tvåa för mig och Blacken så det känns super!!
Nu blir det en efterlängtad dusch!!!!!!!!!!!


nervöst

nu börjar nerverna komma på besök..egentligen inte så konstigt eftersom att det är min tredje start..
ska ut i stallet och pyssla om tilly nu=) halv 3 bär det av till travet och då äre fullrulle!!
försöker bli klok på min ny mobbe men går väl sådär hihi johan får hjälpa.

jag längtar....

jag längtar till Stockholm med den här pojken!!


cissi är i lycksele hela sommaren..buhu



gårkvällen var mys=) bowling och sen film i Kåge. Vaknade med hjärtat vid 11 i morse och idag har vi bara myst i solen och spelat fotboll. Nu kom just just hem från furuvallen har varit och sett Hjoggböle spelat. Det var så himla mycke mygg så vid stod bara ut en halvlek..inte alls ok.
Imorn vet jag inte vad som blir av, ska iaf ut och röra på mig sen äre tävling på kvällen, ska köra blacken!!
Just nu sitter en Sony Ericsson VIVAZ på laddning breeve mig och det känns bara lovley! Fick den nämligen idag=) Ska nog ut och springa nu, alla verkar vara döda här i hjoggböle..


STUDENTEN!

GRATTIS SYSTER! DU ÄR BÄST I VÄRLDEN!



Nu kommer snart Elis och Sebbe och hämtar upp mig å Johan. då blire bowling och jag är sämst, men det ryktas om att Johan är sämre än sämst! Spenderar nog natten i KÅGE PUSS!

SOMMARLOV!



PA hämtade oss i fin bilen!!!!!!!!!!

Bara underbart med lov!! Gårkvällen var super, började hos Kirri med klassen osv sen vidare ner mot stan. Åt asgoda nattmackor med älskling och sen somnade vi båda dirr. Fick oss inte upp ur sängen förrän typ vid 12 ngn gång. In till stan och fixa saker sen hem till Hjoggis. Var tänkt att jag skulle följa och spela brännboll men mami ville så gärna ha hjälp av mig eftersom adde star studenten imorn och det kommer en mängd folk hit så jag var en snel flicka...ni hade/har säkert inte alls kul. Lr?
ska ta och sova nu, ska upp vid 7 och hjälpa syster med smink osv!
NATTI


brr

Gårkvällen var supermys!!
blev dock en kall hemfräd men vi överlevde. Vaknade vid 12 hos baby men tvingade mig hem för att göra lite nytta. dörren är insatt i mitt rum fast det är lite små saker kvar att göra så kan inte börja ''inreda'' än. Kan ändå inte sova där för det är så kallt..Vad hände med sommaren? huh.
2 lektioner kvar i skolan sen sommarlov, det kan inte bli bättre.


elissss



Sitter i Elis lägenhet nu och den är rå mysig! Kvällen ska spenderas med Elis och Evi. Kommer bli bäst.
igår var jag på kalas hemma hos baby, han fyller 17 på måndag=)
han fick rå fina gula converse av mig hihi är typ mest nöjd plus att han klippte sig idag och blev as fin!
har tänkt boka in jobb en vecka till så blir nog att jobba 5 veckor i sommar, känns lika värt.

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

min hårddsik har pajjat..har bytt nu så har INGETING på dator. En på jobbet skulle kolla om det gick att fixa. Helt ärligt så dör jag om det inte går. Har så grymmt mycke saker på den! så kommer bli lite tråkiga inlägg utan bilder..
sitter på royal nu och har just ätit middag med mitt hjärta. Vi har varit tillsammans i 10 månader idag=]
snart kommer mamma och då far vi till Atorp för att se konsert!
 Jag älskar dig!

EN ELK

gokväll hehe.
var just ut på en trevlig springtur, när jag kommit en bit så ser jag att det står en ÄLG mitt på vägen några meter bort. ärligt så kissade jag nästan ner mig, började typ gå sakta så han skulle försvinna men nej det passade sig inte..
tillslut försvann han in i skogen och jag tittade mest bakåt hela tiden..farligt ute i skogen.
ska ta och gå till kojs nu. har haft en myskväll med Johan ikväll hih.
träffade åxå elis idag och gick en sväng på stan med hon, inte OK att hon är rå brun. ser ut som bajs.
NATTi


jag fick nyss

ett underbart betyg i datakunskap. var på en helt onödig och världens tråkigaste handledarutb till körkoret igår, jag vet att jag är lite sen men. ihi
min dator har fått nå knäpp och låter skit konstigt..tror det är fläkten eller nå.
efter skolan ska jag köpa lite smååå saker och ikväll ska jag ut och springa en sväng och vara med den finaste.
oliv hade världens sötaste tröja idag, är så wannabe att jag ska gå och kolla på en likadan=]


RSS 2.0