kanske något annat

tjollahopp!
känns rätt värt med en blogg när man inte har någon inspiration hehe. allt är bara underbart och lov är såå fantastiskt! har verkligen tänkt VILA vila Och vILAaaa, har tisdag,onsdag och lördag inbokade på jobb än så länge om kroppen orkar så blir det mer. för pengarna ska jag köpa skor, det enda som jag hittar just nu. imorn väntar en dag med adde och träning. natten/kvällen med finaste. har funderat på blogspot.com. varför inte lixom??

hur lyckas man???

tappade ner min mobil i toan idag, JUST när jag spolade så den spolades in en bit men kom tack och lov tillbaka men med lite extra vattenskada. har iaf fått igång den med verkar inte så pigg...har iaf försäkring så ska kila till solbacken imorn och kolla vad jag kan göra. får jag ut pengar blir det lätt en iphone 4!!!!
fysen var så hiimla jobbig, kommer knappt kunna gå imorn. tre lektioner med feta hål imorn...plugg sen träning.
nu ska jag sova=) NATTI


22.14

Engelska A är nu avslutad och slipper engelska i några veckor sen börjar B kursen. Har just skickat in samhällsen och ska snart sova. Ligger inte rikigt på + sömn. matte prov, svenska till fredag och Vävprov på torsdag. blir lite hårdkörning nu men 4 dagar till lov och det kunde inte kännas bättre. nä nu ska jag sova!
NATTI♥


typiskt



thai.

var en tung hemresa igår med två förluster..skitans onödigt. men vi tar nya tag! har iaf haft en super trevlig helg och är lagomt trött idag. låg väl i sängen vid halv 3 inatt och orkade mig upp vid 10 och drog mig mot skolan. har samhälls nu och måste hitta på något problem i samhället eller något vi vill ändra på men har hjärnsläpp. hann iaf rusa igenom IKEA och skopunkten i Uppsala. En filt, ram och ett par skor fick följa med mig hem till skelle. vaknade av att hjärtat kom och kröp upp vid min sida och min dag känns fin. ska köra Kulan efter skolan och sen tror jag att jag och mammi skulle svänga förbi solbacken. 
 
KRAM

18.56

försöker plugga lite historia men känner att det får gå som det går..
känns iaf hyffsat! var och kollade upp min tumme igår, inge benbrott vilket var rätt skönt. men ändå en ooolidlig smärta, inte skojj. imorn far jag till Uppsala för att spela två matcher och förhoppningsvis träffa syster!
det är typ 9 veckor kvar till jul och utav dom 9 så har vi lov 1 och apu 3, så alltså ca 5 veckor utan skolan kvar TYP. nu måste jag läsa min roliga historia bok som är så intressant och sen cykla till träningen KRAM

16.43

tonfiskpaj i ugnen och min mage kurrar, mat<3
gjorde en fet bail idag på idrotten...mitt knä gör as ont och likaså min tumme. buhu..:'( har iaf hunnit med att baka en kaka som ska med till klassen imorrn, rosa och fin. ska försöka hinna plugga en massa historia och sen har jag träning. mina saker från HM borde komma imorn! wiho!
nu > fooood time!
avslutar med att livet är lite för orättvist och att jag har världens finaste pojke som får mig att orka.

17.36

sitter i kåge och väntar på tacos som ska bli super gott!
har just konstanterat att kaffe är en bra sak, höll på dö inför sista lektionen men då köpte jag mig en kaffekopp och blev pigg. hehe
ikväll är det fysträning och jag har så sjukt ont i min tumme så jag typ dör.



14.00

Två prov av 5 bort gjorda så nu är det soffan som gäller ett tag... iallafall, mamma är spårlöst försvunnen och jag har ingen utväxt längre!!
fick träffa min finaste idag och fick den kraften jag behövde. två veckor kvar sen LOV. bara att bita ihop.

plugg

såg just reprisen av idol och bara skönt att Minna åkte ut, hon är ändå sämst.
vaknade iaf med hjärtat idag och det är det bästa som finns, klev inte upp förrän vid 12. nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem och har förhoppningsvis hårfärg med sig. annars väntar PLUGG och spinning ikväll. klickade hem ett par asfräna tights idag å, får se om jag våga ha på mig dom.
KRAMis


hihi

tog äntligen tummen ur röven och beställde en efterlängtad ''blazer'', skorna jag ville ha var såklart slut.. Typiskt!
nu drar jag till julle och umgås med några brudar!

typ feber

sitter i soffan och är helt utslagen. jobbet gick bra och det är alltid skönt. for förbi en sväng på stan med mamma och köpte ett par jeanstights, fina!!
Igår körde jag ett spinningpass på friskvårds och käkade suring. somnade tidigt med älsklingen. nu är det snart go mat sen ska jag plugga, hur tragiskt det än låter men jag har två prov på måndag så har inte så mycket till val.
har beställt skor och sockar med Adde, hon kommer hem på lovet. löööövly!

läxa

sitter i soffan under filten och dricker kaffe. Hör och häpna! skulle ju aldrig dricka men har börjat bli farligt.
har träningsverk sen igår. friterade egna vårrullar idag till middag, känner mig duktig hihi inte alls svårt med ändå. ska snart börja bege mig mot träningen, ikväll väntar plugg plugg och plugg. Samhälls,Svenska och Matte, tagga.
älskling har varit sjuk hela veckan och har träffat han typ 1 timme på 4 dagar. dör snart, fredag är vår.
Imorn bli världens finaste syster 19 bast! WOW
KRAM

tomt utan dig!



Har målat klart i mitt rum, så fort älskling blir frisk ska vi och kolla på någon fiin färg som han/vi kan skriva med.
har hittat massa citat som ska skrivas på väggen. Tror att det kommer bli super fint!
Är sjukt nöjd med min ''sänghimmel'' hihi. ska mysa vidare och förhoppningsvis sova bort huvudvärken och förkylningen som är påväg
NATTI ♥


sjukling

Jag är iskall och har ont i huvudet. tränings lediga idag och tur är det...
Johan ligger i feber och jag hoppas att jag klarar mig men känns inte allt för bra. Slutade kl 13 idag och har hunnit övningsköra lite. klickar runt och försöker hitta mig en ny bikini, hoppas nämligen på en utlandsresa snart hehe.
funderar på att koka mig en kopp te.
KRAM

Jag älskar dig!

♥♥♥♥


match 12 @ EDDA WELCOME!

vaknade före väckarn idag och är istället trött nu. ska snart äta och dra mig mot Edda, dubbelmatch i helgen. Blev vinst igår med 7-4! underbart. igår var jag levande död och återhämtade mig i soffan med godis, mammi å pappi!
see uu!

mat

har just kommit hem från en galet snabb sväng på stan, plattången hade tydligen brunnit upp i morse så fick fara och köpa en ny. vaknade iaf hos hjärtat och har sovit hur gott som helst, som alltid med baby:)
trevligt igår med Elise och Sebbe, mys med chirre och Idol. nu ska jag snart slänga i mig lite spaghetti(?) och sen dra till edda för match. vinst denna gång!!




 ni e allt bra!


leeedddiiiig

Hade historia imorse sen hål i nästan 2 timmar så jag drog hem, målade och mös med hjärtat. fick sms att Cissi att vi inte hade ngn engelska, ingen matte och ingen svensk! underbart! ska snart iväg och käka någonstans med Johan sen förbi stan en sväng med mammi. hur skönt som helst!!!!!


min finaste.

har just kommit hem från jobbet, skönt att kunna jobba lite då och då. eller iaf trevligt när lönen kommer.
mitt hjärta har varit sjuk idag och saknar honom så sjukt mkt! imorn är det helg och kvällen spenderas med Elise och Sebbe, spel och mys. bara perfekt. nu måste jag dra mig mot edda!


bäst!

hur går det till?

ständigt trött! tidig träning ikväll och jag ska ligga i sängen 21.30 punkt. imorn har vi nationella engelska hör/läs, typ det värsta som finns. ska ut och ragga APU plats imorn sen blir det nog att jobba några timmar.
funderar på en tripp med mamma till stocholm eftersom att Adde fyller 19 år, men ka inte bestämma mig...vore otroligt skönt att komma från tråkskellefteå men ajja vi får se. KRAM


målamåla

är så sjukt trött, är egentligen inte vaken nu. onsdag imorn och jag älskar att veckorna går fort, dubbel matcher i helgen och har inte tränat sen i onsdags??? igår var jag i övik med Kulan, nytt rekord, en tredje plats och en nöjd Alicia. förkylningen håller sakta på att försvinna eller kanske att ta över igen?
nu säger jag natti!


14 månader.

du och jag johan!

love





Isn´t it amazing how a person who was once just a stranger, suddenly meant the whole world to you?

bara att jobba hårt!






adde är hemma!!

adde är hemma på en snabbvisit!! möhippa igår, väldigt lugn sådan. men ändå skojjigt!
hoppas på att få sluta tidigare och då möter Adde och Wera mig på stan. mys, ikväll blir det mest troligt Kåge med en massa, annars chill med adde. imorn är jag ledig och på schemat står mosters bröllop. livet leker!


RSS 2.0