tisdag

en läxa i veckan och annars helt lungt, rätt skönt. har hunnit köpa två nya jackor i veckan! en beige vårjacka som egentligen är lite för kall för vädret nu men jag kunde inte låta bli och en blå typ dun jacka. bara underbart!
har varit lite väl mycke inköp på sistone så nu bli lite hårdspara. är helt död och skulle kunna somna nu på dirren.



lööövly


sköna helg

tillbaka till livet imorn då. helgen har varit full av saker jag älskar, bästavänner, pojkis och innebandy. många tycker säkert att jag är knäpp om jag skriver jobb också men i lördags älskade jag mitt jobb!
inte lika roligt om man ser på resultaten..två förluster och inte allt för mkt speltid men helt okej ändå. första säsongen i ettan får man kanske inte räkna med så mycket. sov förövrigt min godaste natt ever inatt.
5 tuffa dagar sen kommer syster hit för i helgen är det bröllop för moster. ska verkligen ta tummen ur röven och måla min himmla vägg i veckan också!!
 
sovgott!!


plugg

är lagomt slut i kroppen efter ett fyspass. har krypiti ner i sängen och borde bara sova, sömn är det enda jag behöver (typ). skolan gick bara fint. min mage har kajjjkat ihop så måste verkligen kolla upp vad som är fel..johan skojjar om att det kan vara gluten. kan det bara inte vara!
har annars haft krig i Kåge ikväll, blod svett och tårar. skam den som ger sig! nnä nu ska jag försöka skriva några rader på historian. sovgott!!!


söndag

imorn är det skola igen och tiden går fort. helgen har bestått av innnebandy, sömn, bio och älskligen.
grown ups med Paula i fredags var helt suvvve! filmen var askul! två vinst matcher igår och mys med johan, somnade i soffan vid nio och vaknade typ aldrig igen förrän 9 idag. förlorade finalen idag, elitserielag är rätt bra.
har varit i Kåge på kalas idag också, Wilma blir 9år imorn. nu ser jag på valvakan..tragiskt men sant. hemskt att sverigedemokraterna mest troligt kommer in i riksdagen. skriver rätt mycket strunt så lika bra att forsätta med att mitt löshår är brukbart igen, gillar att kunna variera mig. ska skriva lite Historia nu...bara att kriga vidare! TJING


historia A

har ÄNTLIGEN kommit igång med skrivandet, fick bra på epoktestet och känner mig mer taggad på livet.
ska snart ta mig tillbaka till balder och rösta till skolvalet. ska snart pussa på min finaste.
seee uu!

wiho

har just ätit frökusar med världens godaste yoghurt!
ska snart in i duschen, var så hungrig så maten fick gå först. träningen gick betydligt bättre idag!!
tagga samnling 07.00 på lördag då! Imorn ska jag på bio med Paula, blir kanoners. hittade förresten en klänning till bröllopet idag H&M kan man lita på. nu dusch sen SÄNGEN och vänta på att hjärtat ska ringa. SOVGOTT!
älskar dig bara mer och mer.

regn

fick klänningen idag, var inte lika fin som jag tänkt mig. lite för stor och konstig i färgerna. typiskt. har varit och köpt färg till mitt rum. imorn blir det nog att börja. nu ska jag snart iväg på träning men har typ sträckt mig i låret? eller kanske bara är träningsvärk. aja! någon som har tips på en fin klänning till bröllop? Kram
min stjärna

Debatt

Är på debatt på nordanå,undrar hur vissa tänker. Känns smått hemskt men har börjat tycka att politik är intressant. Slutar om 30min..då blir det plugg och sen träning. Beställt en rå fin klänning från Nelly, den borde komma typ idag eller imorn? Hoppas bara att den passar!!

underbart tjejer!!!!!!!!!!!!

nu har innebandyn draigt igång på riktigt. cup förra helgen, cup nu och cup nästa helg. jag bara älskar det!
snart drar serien igång också, känns skit kul!! nu ska jag plugga historia..inte rikigt lika kul.
måste bara säga att jag har världens finaste pojkvän!!!!



hammarängen - skellefteå ibk 6-5
hammarängen - IBS 5-1
FINAL
Hammarängen - skellefteå ibk 7-1

härligt brudar!

jag har så mycke mer..

ta för er, ät bara. jag klarar mig!

fick hem fina skor idag

tre lektioner idag, rätt skönt! ändå trött. hörde just babys röst bli mys med han nu sen cesarsallad och träning, ikväll ska jag göra läxa. drygt. fick iaf fiinfina skor idag!


sleeeeten

ligger i soffan och tar det lungt. helgen har varit kanon, förlorade med 14-0 mot IKSU inte så hemskt farligt eftersom dom spelar i eliserien och är sveriges bästa damlag..vann mot dalen och spelade oavgjort mot RIG. Var tvungna att vinna sista macthen om vi skulle till Semi men ledde till det var ca 2 min kvar. BALL. lyckades med att få mig till baby igårnatt. har myst hela dagen och försökt hålla mig vaken. körde hem från kåge måste säga att det var lite små hemskt! imorn är det en ny skolvecka..pust.


grefve ta dig i röven hihi

har egentligen inte tid att sitta här, kl 4 ska jag vara på edda då bär det iväg mot Umeå och Noliacupen. hade inte världens lättaste grupp men vi får se=)
har haft hantverksdag idag och igår...har tova rå gulli tofflor hihi. igår fick jag upp min ''säng himmel'' tack vare hjäratat. nä nu har jag inte tid! hörs efter helgen KRAM

har annars varit tillsammans med denna underbara kille i 13 månader idag hnihi du är bäst! LOVE YOU


RSS 2.0