thailand

har inte skrivit på ett tag, har ju APU och jobbat 10-18 varje dag sen har det varit träning och sova.
igår hann jag en snabbis förbi på skyltis med mamma, köpte knäck och mackor som jag snart ska fika.
har sovmorgon idag...förlorade matchen igår vilket sög, och resultatet var inte rättvist men vi kommer igen!
ska sticka lite nu på morron och sen ta det lugnt. hade tänkt äta på skolan men var typ äcklig mat..
lite posetivt är att jag har shoppat!! skor, byxor å massa mer!


22/12-6/1 kommer jag njuta av varma thailand med familjen och min finaste johan!!!


saknar min pojke


vilar ikväll, är slut eller rättare sagt död. har burit upp träningscykeln så ska nog köra ett pass endå.
ska sticka och plocka undan på rummet. hjärtat kommer hit sent och sover med mig. det jag mest behöver
är han. min älskling som gör min dag.

tråk blogg

varje dag tänker jag att jag ska ta tag i min blogg men det blir ALDRIG av. typ inköp, outifts och massa bilder...men hinner inte med. eller rättare sagt, prioriterar inte det.
har varit rätt mycke innebandy i helgen/veckan. vann mot boden i torsdag vilket var gymmt viktigt, förlorade i sudden i lördags mog RIG och idag har vi haft läns uttagning. känner mig smått sliten men det är så sjukt kul!
Nu väntar tre veckor APU på royal och det ska jag nog klara av. fredagen bestod av mys och spel med fina elis och sebbe i kåge, lördag mys med cissi och oliv. löööve! vi hörs mina vänner!

j!

äntligen

äntligen helg!
har inte skola på 3 veckor och det känns fett!!!!! hade egentligen tänkt fara på gymmet och röra på mig lite, är rätt stel efter gårdagens match men elis ringde och störde mig..ska vara på make up store halv 5. ikväll blir det mest troligt Bio sen ville elise och sebbe hälsa på.
imorn ska jag ha mys med cissi. KRAM

make up store

är så less just nu! vill bara göra världens make over... vet inte hur jag ska göra med varken hår eller smink eller nått och är helt oinspirerad! så nu har jag bokat en make up på make up store hehe, dyrt men helt klart värt + att jag behöver en ny foundation.
Två lektioner idag och sen dans på efyran i typ 3 timmar? inte okej. jag suger på dansa, men tycker faktiskt att det är sjukt kul. skulle gärna gå en buggkurs om jag fick dansa med johan hela tiden.
nu ska jag se that '70s show som är BÄST.
KRAM

 


baby

äntligen helg!
lugn dag med tre lektioner och jobb från 15-18.30, mys med hjärtat och har även haft moster och kusin på besök. tacos och idol. nu har jag och johan just lagt oss i min ny bäddade säng! underbart. imorn väntar jobb sen match för båda två..sov gott!!


hata snö!

snöstorm gillas inte! krigade mig till skolan för jag hade glömt några papper...får snart sällskap vilket jag behöver. är uttråkad!
igår efter träningen blev det mys hemma hos emmlan, fick se hennes nya lägga och blir bara mer och mer sugen på att skaffa eget. ett bra tag kvar men ändå!
har ca 16 skoldagar kvar sen JUL + 3 veckors APU då.

ledighet är farligt

det är farligt att inte göra något på en hel dag! farligt att små sova halva dagen och sen bara slappa, blir bara ännu tröttare. fast har iaf haft hjärtat vid min sida hela tiden. nu ska jag snart iväg på teknikträning, har bytt ut fysen mot det. imorn är det DM match mot KAIF, måste krossa!
ledig imorn WOWOWOWOW partyy

längtar till värmen

Var inte redo för att börja skolan igen..inte tillräckligt utvilad. Tur att vi är lediga tisidag och onsdag då=)
Slutar tidigt idag så blir kanske en sväng förbi friskvårds om jag orkar. Har träning ikväll och efter den så åker jag till Kåge. saknar min baby.
hoppas att alla bitar snart faller på plats för då kommer jag vara världens lyckligaste och leva underbart två veckor. love love love!


söndag

Har lovat att följa med och spela match idag i umeå med div 2. hoppas det går vägen, behövs verkligen en seger!
Igår blev jag bjuden på hockey av Elise och dom sög typ hehe. kvällen spenderades hos Elis med bästa brudarna Eve, Marica och Maria♥ Spel, snack och en massa tjockheter.
Nu ska jag kasta i mig frukost sen bege mig mot edda.
ps. det snöar ...

vad gör jaaag!

har typ slut pengar och jag fick just lön? det är inte bra jobbat. köpte en AS fin tröja idag och en som var fin men mest mysiig. middag på max och nu ska jag och träna, har fått med mig Adde också får se hur det går hehe. förhoppningsvis får jag krypa ner med älskling inatt. vore underbart!

.

gårdagen var den jobbigaste dagen på länge, var rädd och hade ont.
idag har jag hittills sovit i soffan och inte gjort ett skit, ska snart klä på mig och möta mammi och adde på stan. kikar runt på en resa till stockholm för att hälsa på addis. nu ska jag göra något bra av den här dagen!

15 månader ♥




du är min dröm ♥


RSS 2.0